Απίστευτο έφτιαξε τον Κολοσσαίο με 200.000 τουβλάκια lego

 Ryan McNaught έχει κάθε δικαίωμα να υπερηφανεύεται για τη δημιουργία του, καθώς κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο να κατασκευάσει τη μικρογραφία του περίφημου Κολοσσαίου της Ρώμης και μάλιστα εις… διπλούν! Τι σημαίνει αυτό;
Ο πιστοποιημένος δημιουργός διάφορων μοντέλων με LEGO δημιούργησε το διάσημο Κολοσσαίο συνδυάζοντας με επιτυχία τη σημερινή του μορφή με αυτήν που είχε όταν χτίστηκε το 80 μ.Χ.

Χρησιμοποιώντας 200.000 τουβλάκια ο Ryan καταφέρνει να δείξει πώς ήταν το πρώτο στάδιο, πριν την καταστροφή, με τους μονομάχους στην αρένα, τους θεατές στις κερκίδες, τους Ρωμαίους στρατιώτες… αλλά και τους τουρίστες που κάνουν βόλτα τριγύρω, ακόμη και τους πωλητές τουριστικών ειδών που διαλαλούν την πραμάτεια τους.

«Έχω εκτιμήσει πια τον τρόπο με τον οποίο έφτιαχναν οι Ρωμαίοι τα μνημεία τους. Για μένα ήταν μια πραγματική πρόκληση το οβάλ σχήμα του σταδίου…», λέει ο Ryan McNaught σχετικά με την κατασκευή, ο οποίος είναι γνωστός και με το παρατσούκλι «Brickman», εξαιτίας της μανίας του με τις κατασκευεές LEGO.

Η κατασκευή δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ στην Αυστραλία και εκτίθεται πλέον στο Μουσείο «Nicholson» στη Μελβούρνη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2013.





Ενημερωθείτε μέσω facebook πατώντας εδώ. ή απλά κάντε ένα like!

Εγγραφείτε στο iNpageNews Newsletter

Πηγή: on-news.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...