Οι καλύτερες παραλίες της Ρόδου

Σε όποια γωνιά της Ρόδου και αν σταθείς θα αντικρίσεις ένα απέραντο, γαλάζιο, καθαρό θαλασσινό τοπίο μπροστά που θα κάνει το βλέμμα σου να ταξιδέψει. Παρόλα αυτά στις τουριστικές προτιμήσεις κατατάσσονται  με τα καλύτερα σχόλια οι έντεκα καλύτερες παραλίες του νησιού!!




Τα Βλυχά είναι άλλη μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ρόδου που την προτιμούν πολύ και οι ντόπιοι αλλά και οι ξένοι αφού γύρω από την παραλία υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία








Η παραλία της Τσαμπίκας, η οποία βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι της Παναγίας της Τσαμπίκας είναι μια μεγάλη παραλία με χρυσή αμμουδιά και διάφορα beach bar και καντίνες. Διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες αλλά και εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ.







Πολύ κοντά στο χωριό Αρχάγγελος βρίσκεται η παραλία Στεγνά γεμάτη ταβερνούλες και καφετέριες. Η παραλία έχει μικρά βοτσαλάκια, είναι οργανωμένη και έχει θαλάσσια σπορ.









Λίγο πιο έξω από το Φαληράκι, στις δημοφιλείς βαγιές βρίσκεται ο όμορφος κολπίσκος του Άντονι Κουιν. Η διασημότητα της όπως και η ονομασία της παραλίας οφείλεται πέρα από την ομορφιά της, στα γυρίσματα της ταινίας “Τα κανόνια του Ναβαρόνε” και στον πρωταγωνιστή αυτής Άντονι Κουιν. Τα καταγάλα νερά της περιβάλλονται από βράχια και είναι ιδανική για τους λάτρεις των καταδύσεων λόγω της υποθαλάσσιας μορφολογίας της.


Μικρή χερσόνησος το καλοκαίρι, νησίδα τον χειμώνα, η παραλία στο Πρασονήσι είναι πάνω απ'όλα ο παράδεισος για τους σέρφερς, το μέρος όπου τα κύματα είναι πάντα το πρώτο θέμα. Το Πρασονήσι βρίσκεται στο νοτιότερο κομμάτι στεριάς του νησιού της Ρόδου, στο τελευταίο άκρο, 95 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου, στο αντίθετο τέρμα του νησιού







Παραλία του Γλύστρα είναι μικρή αμμουδερή αλλά και... οργανωμένη!











Η παραλία της Λίνδου είναι μια μαγευτική παραλία με θέα την Ακρόπολή. Η αμμουδιά της παραλίας αλλά και τα πεντακάθαρα και δροσερά νερά της θάλασσας είναι ένας τέλειος συνδυασμός. Πάνω από την παραλία υπάρχουν ένα σωρό εστιατόρια και καφετέριες. Η παραλία της Λίνδου είναι ήρεμη και γαλήνια και αρκετά οργανωμένη


Παραλία στη Kολύμπια ειναι οργανωμένη αλλά και σχετικά ήσυχη προτιμάται από οικογένειες και λουομένους μιας κάποιας ηλικίας.












Παραλία του Τραγανού με ψιλό και χοντρό βότσαλο και μια σπηλιά αριστερά που προσφέρει σκιά.









Παραλία της Aφάντου  με πολλούς Γερμανούς και Βρετανούς, με τμήματα οργανωμένα και μη.











Η παραλία στο Λαδικό βρίσκεται  σε πανέμορφο κλειστό κόλπο, με ψιλή άμμο, βραχάκια και πολλές ομπρέλες. Η αγαπημένη των Iταλών.












Ενημερωθείτε μέσω facebook πατώντας εδώ. ή απλά κάντε ένα like!

Εγγραφείτε στο iNpageNews Newsletter

Πηγή:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...